Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bibliocursa

Aquesta activitat de promoció a la lectura dirigida al infants i joves que han cursat de 1r a 6è de primària, és una de les activitats estrella de l'estiu.

Es proposa als infants i joves inscrits llegir 7 contes o còmics i 1 revista adients a la seva edat i resoldre 3 jocs d'investigació.

Hi haurà dos grups:7a Bibliocursa.jpg

*Vermells de 6 a 9 anys (1r, 2n i 3r primària)

*Verds de 9 a 13 anys (4rt, 5è, 6è primària)

Aquest any el grup "VERMELLS" hauran d'escollir 3 paraules que descriguin el conte que s'han llegit i puntuar de l'1 al 3 segons el grau de satisfacció lectora. (No hauràn de fer resum)

I el grup dels "VERDS" hauran de fer un petit resum i puntuar igualment la lectura.

Tindrem un arbre a la biblioteca on poc a poc s'anirà omplint de fulles amb els títols de tots els llibres llegits i les puntuacions així servirà també de recomanació per a altres participants.   

 

Tenen temps durant tot l'estiu d'anar aconseguint les enganxines del carnet de la bibliocursa. Tots els participants que finalitzen el repte lector obtenen un obsequi (aquesta edició comptarem amb vals de descompte, espectacles, electrònica, llibres...) i un diploma. 

- Si no sabeu quins contes triar a la biblioteca trobareu una exposició amb alguns títols seleccionats per la 7a bibliocursa. 

Fins a l'edició del 2018 es contava amb un jurat que es llegia tots els resums entregats i escollien els millors resums presentats, i s'entrega un premi especial, als dos participants que millor els haguessin redactat.

A partir del 2019 no es compta amb un jurat i els premis, tots del mateix valor, es sortegen el dia de la festa de la bibliocursa, aconseguint d'aquesta manera que els infants llegeixin sense presses i gaudeixin de la lectura sense pressió.

Durant l'estiu hi ha un racó a la biblioteca on es seleccionen i s'exposen diferents llibres que poden agafar en préstec i són recomanats per la bibliocursa.

Per qualsevol dubte i per comunicar-nos que us voleu apuntar a la 7a bibliocursa ens heu de trucar al telèfon o enviar un whatsaap al: 973 17 82 73 o enviar-nos un correu a biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat

Us hi podeu apuntar a partir del dia 14 de juny de 2021!

Prepareu-vos per viatjar, emocionar-vos i gaudir amb els contes que us esperen aquest estiu a la 7a Bibliocursa!

DSCN0709.JPG

20180611_181959.jpg

Document Actions