Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bibliocursa

Aquesta activitat de promoció a la lectura dirigida al públic de 6 a 13 anys, és una de les activitats estrella de l'estiu.

Es proposa als infants i joves inscrits llegir 8 contes i llibres adients a la seva edat i resoldre 3 jocs d'investigació.

Hi haurà dos grups:6a Bibliocursa CARTELL.jpg

*Vermells de 6 a 9 anys

*Verds de 9 a 13 anys

Cada participant entrega un resum, un cop finalitzada la lectura per valorar si s'ha llegit el llibre, o no. 

 

Tenen temps durant tot l'estiu d'anar aconseguint les enganxines del carnet de la bibliocursa. Tots els participants que finalitzen el repte lector obtenen un obsequi (aquesta edició comptarem amb vals de descompte, espectacles, electrònica, llibres...) i un diploma. (Aquesta edició valorarem més endavant quin format tindrà la festa de la bibliocursa)

*La 6a Bibliocursa tindrà un funcionament diferent a causa de la crisi sanitària:

- DEMANAR CITA PRÈVIA per recollir tot el material per a la inscripció.

- Caldrà que ens feu arribar la reserva de 3 contes a través del formulari: http://www.bibliotecacervia.cat/tramits/reserva-document-desconfinament

- o bé ens truqueu per telèfon i us prepararem tot el que necessiteu.

- Si no sabeu quins contes triar a la biblioteca trobareu una exposició amb alguns títols seleccionats per la 6a bibliocursa. 

Fins a l'edició del 2018 es contava amb un jurat que es llegeixia tots els resums entregats i escollien els millors resums presentats, i s'entrega un premi especial, als dos participants que millor els haguessin redactat.

A partir del 2019 no es compta amb jurat i els premis, tots del mateix valor, es sortejen el dia de la festa de la bibliocursa, aconseguint d'aquesta manera que els infants llegeixin sense presses i gaudeixin de la lectura sense pressió.

Durant l'estiu hi ha un racó a la biblioteca on es seleccionen i s'exposen diferents llibres que poden agafar en préstec i són recomanats per la bibliocursa.

Per qualsevol dubte i per comunicar-nos que us voleu apuntar a la 6a bibliocursa ens heu de trucar al telèfon 973 17 82 73 o enviar-nos un correu a biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat així us prepararem tot el necessari per participar. 

Us hi podeu apuntar a partir del dia 22 de juny de 2020!

Prepareu-vos per viatjar, emocionar-vos i gaudir amb els contes que us esperen aquest estiu a la 6a Bibliocursa!

DSCN0709.JPG

20180611_181959.jpg

Document Actions