Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d'escriptura creativa

La Biblioteca Pública i l'Ajuntament de Cervià impulsen un taller d'escriptura creativa ideat per l'escriptora Maite Mateos.

El taller "Un viatge al món de les paraules - convertint la memòria en escriptura" es realitzarà cada dilluns a partir del mes d'octubre a la Biblioteca Pública de Cervià de les 20:00h a les 21:00h, escollint aquest horari per fer accessible el taller a totes les persones després de la jornada laboral.

El taller té com a objectius principals:

- Perdre la por  d´escriure.

- Entendre com treballen els escriptors.

- Desenvolupar la creativitat.

- Experimentar amb les diverses tècniques i gèneres narratius per trobar una veu pròpia.

- Compartir les pròpies creacions.

El cost del taller es de 18€ mensuals per cada participant, incloient les 4 hores mensuals de taller coordinat i dirigit per l'escriptora.

Us podeu a inscriure al taller omplint el següent formulari:

Les dades personals que conté el formulari podran ser incloses en un fitxer per al seu tractament per la Biblioteca Pública de Cervià, en l’ús de les funcions pròpies que té atribuïdes, i es podrà dirigir a la mateixa Biblioteca per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, segons disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE Núm. 298, de 14/12/99).

Document Actions