Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats

Club de Lectura Infantil i Juvenil Club de Lectura Infantil i Juvenil

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues, conjuntament amb l'Ajuntament de Cervià i amb el suport del Servei de Lectura Pública de Catalunya impulsa el Club de Lectura dirigit a infants i joves a la Biblioteca Pública de Cervià, conduïts per l'equip de la Biblioteca de Cervià. ​ Serà un Club de Lectura dividit en 3 franges d'edat:

Hora del conte Hora del conte

Activitat programada per a fomentar i crear un l’hàbit lector entre els nens i nenes de Cervià. Es fa el penúltim divendres de mes entre setembre i juny.

Bibliocursa Bibliocursa

Aquesta activitat de promoció a la lectura dirigida al infants i joves que han cursat de 1r a 6è de primària, és una de les activitats estrella de l'estiu.

Visites escolars Visites escolars

Anualment es programen visites escolars destinades a tots els nens i nenes de l'escola "El Cérvol" de Cervià. Un dels nostres objectius és fomentar la lectura i crear l'hàbit d'ús d'aquest equipament.

Exposicions Exposicions

Durant l'any s'organitzen diferents exposicions de temàtiques molt variades.

CODE CLUB CODE CLUB

És un taller adreçat a infants de 9 a 12 anys que es realitza durant un trimestre, de març a maig de 2020, tots els dijous de les 18:30h a les 20:00h amb la intenció de dotar als inscrits de les eines necessàries per iniciar-se al món de la creació de videojocs, animacions, web, etc. aprendràn a fer-se el seu propi joc d'ordinador amb l'assessorament d'un voluntari especialitzat en el tema.

Document Actions