Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CODE CLUB

És un taller adreçat a infants de 9 a 12 anys que es realitza durant un trimestre, de març a maig de 2020, tots els dijous de les 18:30h a les 20:00h amb la intenció de dotar als inscrits de les eines necessàries per iniciar-se al món de la creació de videojocs, animacions, web, etc. aprendràn a fer-se el seu propi joc d'ordinador amb l'assessorament d'un voluntari especialitzat en el tema.

La missió del codeclubcat.org és poder oferir a cada infant de Catalunya la possibilitat d'aprendre a CARTELL CODECLUB.jpgprogramar ordinadors. Disposem d'una sèrie de materials didàctics que han estat pensats amb l'objectiu de que els nens puguin aprendre els fonaments de la programació a través de l'estimulació de la seva creativitat. Aquestes activitats es duen a terme en horari extra-escolar, en forma de "clubs de codi" o "codeclubs" i estan totalment organitzades i gestionades per voluntaris i de forma totalment gratuïta.

Més informació a la Biblioteca Pública de Cervià en el seu horari habitual, per telèfon al 973 178 273 o bé correu electrònic a biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat

Web: http://codeclubcat.org/