Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visites escolars

Anualment es programen visites escolars destinades a tots els nens i nenes de l'escola "El Cérvol" de Cervià. Un dels nostres objectius és fomentar la lectura i crear l'hàbit d'ús d'aquest equipament.

  • Visites escolars de primària:

    • Es preparen visites adients per a cada grup d’edat, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. Es contacta amb les professores per tal d’acordar les dates i les hores. Visiten l’exposició de la Setmana del Llibre Infantil i Juvenil. Aquest 2019 l’exposició monogràfica ha estat “S'ha escrit un crim” i es centra en els llibres i contes de misteri, a part se'ls hi proposa un joc als de cicle mitjà i superior i durant un mes, s'exposaran novel·les del gènere policíac i de misteri.

  • Visites preescolars:

    • Les visites a la biblioteca per als grups de preescolars de Cervià es programen amb una funció bàsica de coneixement de l'espai, la secció infantil i es realitza la lectura i explicació de diferents contes de la secció I0 (bebeteca), els infants venen acompanyats de l'educadora en tots els casos. IMG-20200306-WA0012.jpgIMG-20200306-WA0020.jpg