Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EXPOSICIÓ "AIGUA"

La mostra de literatura infantil i juvenil, proposa una selecció de 156 llibres sobre l'aigua. Es pot visitar a la Biblioteca Pública de Cervià del 23 de maig fins al 3 de juny de 2022

L’aigua és un recurs que serveix per fer passar la set, refrescar-se, nedar, rentar, surar, jugar, viatjar, pintar, cuinar... Poques coses poden fer tant!

Explorar aquest recurs des de diferents punts de vista i afavorir un apropament crític dels infants i joves a la nova cultura de l’aigua a partir d’una àmplia selecció de llibres per a totes les edats és l’objectiu de l’exposició “Aigua”, que arriba el 23 de maig a la Biblioteca de Cervià. 

Ideada i dirigida per l’escriptor i bibliotecari Pep Molist, “Aigua” consta de nou banderoles i 156 llibres estructurats per temes i nivell dels lectors. S’hi parla de núvols, pluja i neu; dels rius i llacs; de la platja i les illes; dels mars i oceans; d’activitats i oficis; animals i plantes, camins i viatges, i vida, entre d’altres. L’exposició es podrà visitar del 23 de maig al 3 de juny en l’horari de la biblioteca, tot i que també s’han programat visites escolars de tots els alumnes de l'escola "El Cérvol".

US HI ESPEREM

Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues