Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA CAPSA DE LES BÈSTIES

La capsa de les bèsties és una exposició interactiva que té com a objectiu donar a conèixer i apropar tots els poemes de Josep Carner. A més a més, l’exposició estarà acompanyada per les composicions originals del músic Joan Díaz, amb el propòsit d’escoltar les diferents possibilitats sonores d’alguns instruments tradicionals.

  • LA CAPSA DE LES BÈSTIES
  • 2022-11-14T00:00:00+01:00
  • 2022-12-30T23:59:59+01:00
  • La capsa de les bèsties és una exposició interactiva que té com a objectiu donar a conèixer i apropar tots els poemes de Josep Carner. A més a més, l’exposició estarà acompanyada per les composicions originals del músic Joan Díaz, amb el propòsit d’escoltar les diferents possibilitats sonores d’alguns instruments tradicionals.

La capsa, amb forma de gall, és l’element expositiu de l’exhibició. Aquest estri convida al públic, sobretot en els nois i noies de cinc a deu anys i a un públic familiar, a apropar-se i descobrir tots els secrets que engloba. A l’exterior de la capsa s’hi poden observar quatre animals del bestiari. El públic només ha d’apropar la mà al sensor per a poder escoltar els fragments dels poemes, algunes adaptacions musicals o gaudir d’una interpretació de cant dels animals amb instruments tradicionals.


El podreu trobar a la biblioteca pública, a partir del 14 de novembre.

Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues