Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda del 5è aniversari

Acte per commemorar el 5è aniversari de la nova etapa de la Biblioteca de Cervià.

DIVENDRES 18 DESEMBRE 2020

Iniciàvem un 2020 amb molta il·lusió, era l’any en el qual els cervianencs/ques havíem de celebrar el 5è aniversari de la nova etapa de la Biblioteca, amb múltiples petites accions culturals, programades per infants, joves i adults, que no han pogut veure la llum. Tot i això, el passat dissabte 12 de desembre, des de l’Ajuntament i la Biblioteca vàrem voler mantenir l’acte de cloenda, sota unes estrictes mesures higièniques. A les 18:30 acudien a La Sala Municipal els assistents que havien reservat una plaça per gaudir de l’espectacle “Entre l’herba i els núvols”, el recital poètic entorn de la figura més internacional de les terres ponentines, Màrius Torres. La Companyia Cassigalls, amb el Joan i la Dolors com a rapsodes i intèrprets escollits, ens varen submergir en l’obra i vida del poeta a través dels seus versos i amb una selecció exquisida de música per acompanyar aquest viatge. Abans, l’alcaldessa i el responsable de la biblioteca, donaren la benvinguda a l’acte, en el qual hi varen assistir més de 50 persones.  

Al finalitzar l’acte es va realitzar un sorteig de 4 lots de llibres que incloïen obres de ficció i no ficció tan per adults com per infants. Enhorabona a tots els premiats!

Com sempre, un plaer poder cloure un aniversari tan accidentat, amb el gust exquisit de Cassigalls. Fins aviat i llarga vida a la cultura i les biblioteques.

Galeria d'imatges