Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LLEGIR TÉ PREMI

Nens, nenes i joves de Cervià que us agrada llegir! Us informem que ja us podeu registrar en una nova edició de "Llegir té premi" que posa en marxa el Servei de Biblioteques de Catalunya!

DIMARTS 28 ABRIL 2020

* Tens entre 8 i 16 anys?

* Del 21 d'abril al 21 de juny, pots llegir i guanyar molts premis, com ara ipads, smartwaches, llibres...
* Vols participar en el projecte 'Llegir té premi'. Només cal que et registris al seu web! ?????? https://llegirtepremi.cat/

▶️En el moment de registrar-te com a participant, hauràs d'indicar quina és la teva biblioteca pública de referència (en aquest cas, la Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues), d'aquesta manera la biblioteca podrà fer un seguiment de l'evolució dels seus usuaris.

▶️Tots els títols seleccionats es troben disponibles a l'eBiblio, la biblioteca digital, ?????? https://bit.ly/3cSfCiY, (disponible aplicació per mòbil i tablets ios i android) 

➡️Un vegada que s'ha llegit l'obra seleccionada, els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera un nombre concret de punts: com més títols llegits i més respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector. 

T'animes??

Qualsevol dubte ens podeu enviar un correu a biblioteca@cerviadelesgarrigues.cat ​i us aclarirem qualsevol pregunta.