Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

NOU CURS DEL GRUP DE LECTURA DE CERVIÀ

El dijous 24 de setembre donàrem el tret de sortida al nou curs del Grup de Lectura de la Biblioteca Pública de Cervià! Un curs que es presenta amb moltes incerteses i marcat pel context de crisi sanitària que afecta al funcionament habitual d'aquesta consolidada activitat de l'equipament bibliotecari.

DIVENDRES 25 SETEMBRE 2020

La primera trobada després de la parada del març, es va dur a terme a La Placeta, ja que volíem iniciar el nou curs amb totes i tots els integrants inscrits junts.

La novetat serà, la partició en dos grups flexibles dels components, per les trobades mensuals, per facilitar una conversa més fluida degut a les mesures sanitàries vigents actualment.

Seguim amb la participació al cicle "Llegir el Teatre" que promou el Teatre Nacional de Catalunya i el Departament de Cultura, i que es tradueix amb la lectura de dues obres teatrals i la posterior sortida a Barcelona per gaudir del teatre. Els components dels grups de lectura inscrits, recordem, que gaudeixen d'un descompte en les entrades per la temporada 2020-2021.

Per primer cop, ens endinsem al món operístic, amb el cicle "Liceu Bib" del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i amb el suport del Departament de Cultura, on llegirem l'obra "Otello" i ens desplaçarem al Gran Teatre per presenciar l'òpera al mes d'abril. També inclou la sessió conduïda pel Pol Avinyó del Liceu per treballar més a fons l'òpera de Verdi.

Aquest any, tindrem la figura del "Lector convidat" on mes rere mes, oferirem algunes places per qui vulgui participar de la lectura i xerrada posterior de forma puntual.

Esperem que gaudiu de les lectures i activitats proposades!

Bon curs i bona lectura.