Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noticies

CLOENDA HORA DEL CONTE

CLOENDA HORA DEL CONTE

El passat dimarts 15 de juny es va celebrar la cloenda del cicle de l'hora del conte a La Placeta, a càrrec de la narradora i escriptora Roser Guasch, la qual va obsequiar a la Biblioteca Pública de Cervià amb 2 exemplars dels contes que va interpretar als infants i pares assistents a l'acte. Esperem que el proper curs puguem tornar amb més normalitat a les sessions mensuals habituals, de la programació cultural de l'equipament bibliotecari de Cervià.

1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia

1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues juntament amb l’Ajuntament de Cervià, convoquen el 1er Concurs de Dibuix del Dia Mundial de la Poesia adreçat a tots aquells infants que cursin primària a l’escola “El Cérvol” de Cervià, amb la finalitat d'atansar la lectura de poesia als infants i joves de l'escola en motiu de la commemoració promoguda per la Institució de les Lletres Catalanes.

DONACIÓ DE NOUS VOLUMS D'"EL CÉRVOL"

DONACIÓ DE NOUS VOLUMS D'"EL CÉRVOL"

L'Associació Cultural "El Cérvol" de Cervià de les Garrigues ha fet donació de dos volums que comprenen els exemplars de la revista local de l'any 2017 fins al 2020. A la Biblioteca Pública de Cervià podeu consultar tots els números de la nostra revista des del 1973. Gràcies a tota la Junta per facilitar la consulta de la història del nostre poble a tots els cervianencs i cervianenques que així ho desitgin.