Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

3. Activitats culturals i cessió d'espais

La Biblioteca organitza tot un seguit d’activitats de foment a la lectura (xerrades, exposicions, clubs de lectura, hores del conte, etc.) de caràcter gratuït i obertes a tothom. En determinats casos (clubs de lectura, tallers, sortides, etc.) pot ésser requerida la inscripció prèvia a causa de places limitades o bé el pagament d’una taxa, segons ordenances vigents.

Donat que la biblioteca no disposa d’un espai polivalent destinat a aquests usos, haurà d’adaptar la sala per a poder dur a terme aquestes activitats.

Davant la petició de cessió de la biblioteca a altres entitats o organismes, només s’acceptaran activitats que puguin ser incloses dins la programació estable de la biblioteca.

La Biblioteca ofereix un programa anual de visites i serveis especials adreçats als centres educatius i a tots aquells col·lectius interessats.

La programació d’activitats es difon periòdicament a través dels mitjans específics de la Biblioteca en qualsevol suport, així com a través d’altres mitjans de comunicació.

Es pot impedir la celebració d’actes o activitats que atemptin contra la dignitat de les persones i els drets fonamentals, d’acord amb la legislació vigent.