Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DONATIUS

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues agraeix donatius que s’adeqüin a la seva política de desenvolupament de la col·lecció, que suposin un benefici per al seu fons, siguin d’interès per als seus usuaris i que compleixin una sèrie de criteris.

S'ACCEPTEN:


· Obres en bon estat de conservació, en català o castellà, de nivell divulgatiu i
editats per autors i editorials reconeguts que no superin els 5 anys d’antiguitat.

· Obres de ciències que no superin els 3 anys d’antiguitat.

· Obres d’humanitats que no superin els 5 anys d’antiguitat.

· Obres sobre Cervià de les Garrigues o que llur autor/a sigui o estigui vinculat al seu entorn social, cultural i històric, sigui quina sigui la seva antiguitat.

· Obres de ficció en llengua catalana i castellana, en bon estat de conservació, que no superin els 3 anys d’antiguitat.

Si creieu que aquests criteris s’adeqüen amb els vostres documents, podeu portar-los a la biblioteca directament.

Si es tracta de més de 15 documents, cal que ens comuniqueu amb antelació el desig de cedir els documents i enviar una llista amb el títol de l’obra i l’autoria, per tal de gestionar la donació. Posteriorment a la revisió ens posarem amb contacte per comunicar si s’accepta i acordar un dia per fer l’entrega.

La Biblioteca Pública de Cervià de les Garrigues no pot acceptar, per raons de política de desenvolupament de la col·lecció, així com per raons d’espai, donatius dels següents tipus de documents:


NO S'ACCEPTEN:

· Documents en mal estat de conservació o usats, com ara llibres d’exercicis,
retallables, o quaderns per acolorir.

· Obres amb continguts d’un nivell massa especialitzat per a una biblioteca pública, com ara publicacions científiques, a criteri del personal de la biblioteca.

· Documents amb continguts que poden esdevenir obsolets amb rapidesa, com ara manuals d’informàtica, gramàtiques, llibres de text... o que ja hagin perdut la seva vigència informativa.

· Obres escrites en la seva totalitat en llengües que no siguin el català o el castellà, a criteri del personal de la biblioteca.

· Diaris, revistes i altres publicacions en sèrie.

La Biblioteca de Cervià de les Garrigues agraeix, no obstant, el gest desinteressat dels donants envers la biblioteca i els seus usuaris tot i que els documents no siguin acceptats.