Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRÉSTEC DE JOCS DE TAULA

Ja han arribat els JOCS DE TAULA a la Biblioteca Pública de Cervià! Podreu triar entre més de 80 jocs (i n'anirem afegint20221219_162055.jpg constantment) d’allò més variats i per a totes les edats per emportar-vos en préstec a casa.

En trobareu de narratius, de temàtics, d’exploració, cooperatius, lingüístics, etc., que posaran a prova la vostra habilitat, enginy, estratègia i sort. 

Els jocs de taula recomanats de (+3, +4, +5, +6 i +7 anys) els trobareu a en un buc de l'Àrea Infantil. i els jocs a partir de 8 anys els trobareu a l'Àrea d'Adults de la Biblioteca de Cervià.

  

POSA'T EN CONTACTE

PODEU CONSULTAR ELS JOCS DISPONIBLES EN PRÉSTEC AL CATÀLEG: CLICANT AQUÍ

Per quin voleu començar?

Condicions de préstec:

  • El préstec i retorn s’haurà de fer exclusivament al taulell de la biblioteca. No es podran tornar a d’altres biblioteques, ja que no formen part del circuit de préstec interbibliotecari.
  • El préstec és de 30 dies.
  • Es pot agafar en préstec 1 joc de taula per carnet d’usuari.
  • Abans de retornar el joc caldrà que reviseu que hi siguin totes les peces. Cada joc porta una relació de peces per ajudar-vos.
  • Quan retorneu el joc, el personal de la biblioteca el revisarà.
  • Si veieu que falta alguna peça feu-nos-ho saber.

Us compartim el decàleg del joc elaborat per Oriol Comas, José María Bellostas, Joaquim Dorca i Perepau Listosella, ja que creiem que us pot resultar interessant.