Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FES-TE EL CARNET DE LA BIBLIOTECA

El carnet de la biblioteca és gratuït.
Pots fer-te el carnet de la nostra biblioteca si ets resident a Cervià de les Garrigues omplint el formulari d’aquesta pàgina o presencialment a la Biblioteca.

carnet_biblioteques.jpg

És un carnet únic, per tant, amb ell podràs accedir als serveis i/o préstec a qualsevol Biblioteca Pública de Catalunya, així com descomptes en diferents equipaments d'àmbit cultural com ara, el TNC, Palau de la Música, CaixaForum, MACBA... 

 

El formulari de sol·licitud et demana les dades personals necessàries (nom i cognoms, adreça, data de naixement, etc.). 

Un cop el carnet estigui disponible, ens posarem en contacte amb tu per tal que el passis a recollir personalment per la biblioteca.

 

Hauràs de presentar el teu DNI (o qualsevol altre document oficial) per acreditar la teva identitat.

Si ja tens el carnet de la xarxa Biblioteques de Catalunya, no cal que te’n facis un de nou. Pots utilitzar-lo a la nostra biblioteca.

Omple el següent formulari per sol·licitar el teu carnet:

(*) Els camps marcars amb un asterisc són obligatoris.


Les dades personals que conté el formulari podran ser incloses en un fitxer per al seu tractament per la Biblioteca Pública de Cervià, en l’ús de les funcions pròpies que té atribuïdes, i es podrà dirigir a la mateixa Biblioteca per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, segons disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (BOE Núm. 298, de 14/12/99).